Pazarcık Ziraat Odası

ZOBİS
Pazarcık Ziraat Odası > Haberler > PAZARCIK ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE TUZAK DAĞITIMI

PAZARCIK ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE TUZAK DAĞITIMI

PAZARCIK ZİRAAT ODASI UFACIKLI KÖYÜNDE BİYOTEKNİK MÜCADELE İÇİN TUZAK DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Kahramanmaraş Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Pazarcık Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve Pazarcık Ziraat Odası ortak çalışması olan ve Pazarcık Ziraat Odası tarafında finanse edilen Dal Güvesi ile biyoteknik mücadele kapsamında Pazarcık İlçesi Ufacıklı Mahallesinde belirlenmiş olan 2.500 dekarlık proje alanında çiftçilerimize delta ve fanıl tipi tuzaklar dağıtılmıştır. Kahramanmaraş Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel üretim Şube Müdürü İbrahim Kargı, Pazarcık Tarım ve Orman İlçe Müdürü Cemal Kabasakal, Pazarcık Ziraat Odası Başkanı Ali Çiftepala ve teknik konuda çalışma yürüten Ziraat Mühendisleri ve tarım danışmanlarının katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında çiftçilerimize tuzakları teslim edilmiştir. Bu proje ile kimyasal ilaç kullanımını en aza indirmek amaçlanmıştır. Projenin takibi Pazarcık Ziraat Odası Tarım Danışmanları tarafından yapılacaktır.